woensdag 11 december 2013

Postcrossing

Deze week weer postkaarten in mijn bus. Het wordt een trend: twee weken niets en pas als ik zelf weer zeven kaarten onderweg heb, wordt mijn brievenbus gebombardeerd. Een hele leuke week, dit! :-)

Eentje uit Duitsland (Fulda). De lieve mevrouw schrijft me dat ze graag leest, van haar tuin houdt, van de natuur en van reizen. Dat ze de kaart gekozen heeft, omdat ze las dat ik kinderboeken schrijf en dat dit een illustratie is uit een bekend kinderboek. Daar ga ik naar op zoek!


Eentje uit Estland. De meneer schrijft me dat hij elke dag de grens oversteekt naar Letland, waar hij werkt. En of ik het niet erg vind, dat hij de kaart in Letland heeft gepost. Tuurlijk niet! Als dat geen extra postcrossing is, dan weet ik het ook niet meer ;-)

Deze mooie kaart komt uit Finland en is helemaal beschreven aan de achterzijde. Op het profiel van de dame lees ik dat ze houdt van penvrienden. Ik ook! Of ze het misschien ziet zitten om nog te schrijven, heb ik haar voorzichtig gevraagd. Nu maar hopen van wel ;-)

Er waren nog drie kaarten, die jammer genoeg (voor mij) niet door de verzender waren ingescand. Ik heb nog geen scanner en fotograferen is zo omslachtig ...

Ik kreeg een kaart uit Tsjechië, een kaart met een kat erop uit Nederland en een prachtige keer met een fairy erop uit Duitsland. Ik ga ze toch nog proberen te fotograferen en hieraan toe te voegen, ze zijn zo mooi.

Nog één kaart te ontvangen dus, deze week, of misschien volgende week. En op mijn kast liggen twee kaartjes te blinken die nog op de post moeten.

Spannend toch, post die je niet met één muisklik verzendt naar afzender?

Tot vertels,

Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten