dinsdag 26 november 2013

Postcrossing en kaarten

Deze week een kaart uit Rusland, uit Rostov on Don.
Er staat een theehuis op in Sochi, een soort Russische afternoon tea dus! :-) Op mijn profiel bij Postcrossing heb ik namelijk verteld dat ik gek ben op thee! Nog nooit zoveel thee-gerelateerde dingen gelezen dus! Hoog tijd dat ik dat profiel eens wat aanpas. Maar het ziet er wel heel mooi uit, dat theehuis zou ik wel eens willen bezoeken.


Als ik dat wil bezoeken, zal ik wel heel ver moeten reizen!

De kaart gisteren kwam uit Taiwan. Een grappige anekdote: ik las de naam verkeerd als Luayne, maar toen ik de code ingaf, ontdekte ik dat de zender Dwayne heet. Oeps! Nog snel een berichtje met daarin 'Dear Dwayne' in plaats van 'Dear Luwayne' ;-)

Vandaag was mijn bus leeg, op een paar minder leuke brieven na. Veel reclame, een doodsbrief en een rekening. Niet leuk.

Maar dan bekijk ik mijn verzameling postkaarten van Postcrossing nog eens en dan denk ik heel nieuwsgierig aan de kaarten die op dit eigenste moment naar mij toe komen of worden gestuurd. Zo blijft de brievenbus openen wel heel spannend!

Op dit moment ben ik ook kaarten aan het schrijven. Kerstkaarten. En een uitnodiging voor mijn verjaardag. En maar liefst twee brieven! :-)

Zelf iets opsturen is net zo spannend! :-)

Tot vertels,

Inge

1 opmerking: