zondag 27 oktober 2013

Vertellementen en nog veel meer

Heel kort, dit: vandaag met de zon op mijn rug heb ik wat bedenkingen gemaakt.

Onder andere dit: een blog is een beetje als het dagboek dat ik vroeger als kind bijhield. Soms schrijf ik veel en soms komt het weken- of zelfs maandenlang niet van. Ik wind er me niet meer over op, want uiteindelijk komt het toch door te druk of te veel werk of gewoon leuke dingen waar niet meteen iets van op papier (scherm) moet.

En dit: Vertellementen heb ik de blog genoemd en dat ga ik letterlijk nemen. Vertellementen, dat hoeft niet alleen verzonnen te zijn, dat hoeft niet over één ding te gaan, dat kan gewoon over vanalles zijn, over boeken, of een verhaal dat ik schrijf, of over de tuin.

Vanaf nu doe ik mijn best (noem het een vroeg voornemen) om vaker te bloggen. Om van gelijk wat een vertellement te maken. En ik ga niet wakker liggen van het feit dat het hier een tijdje stil blijft. Dan betekent dat gewoon dat ik iets anders aan het doen ben. De strijk of zo. Of een spelletje met de dochter en de zoon. Of een spontaan Halloweenfeestje, zoals gisteren, dat heel leuk eindigde met gezelschapsspelletjes en uitliep tot in de vroege ochtend.

Tot vertels!

Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten