maandag 6 mei 2013

Launching a book .. and myself!

Een titel in het Engels, omdat een andere taal de lading soms beter dekt. Gisteren lanceerde ik samen met Inge Bergh onze boeken 'Schaak' en 'Moordgriet'. Boekhandel Raaklijn in Brugge stelde gastvrij en verlicht haar deuren wagenwijd open. Zeg nu zelf: wat is er beter dan een boekhandel om een boek de vrije vlucht te geven? Hapjes, drankjes, gitaarmuziek en de heerlijke stem van Paulien Bousson: het was gewoon helemaal af en met nog een geweldige opkomst ook!
Nadien ging het richting zee met een bevriend koppel en kroost. Het was zo'n gouden dag die warmer en warmer werd, met zeewind in ons haar en een ijsje dat erg smaakte in de hand. De zee is eindeloos in al haar facetten. Ik kan er uren naar kijken. Kinders genoten van zand en zee en wij van babbels en zeegeruis en de tijd draalde wat.
De avond eindigde op een terrasje waar we al jaren komen. Kinderen zaten als echte ontluikende pubers aan een tafeltje apart en vonden dat geweldig. Wij ouders genoten van de relatieve rust en de zee die nog altijd kwam en ging en een strand vol pubers die toch nog een zandkasteel bouwden. De zon bleef maar gloeien en wij op den duur ook.
Gouden dagen die gloeien lang na.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten